Faces of hunger, UNICEF

Maar liefst 50 procent van alle kinderen in Guatemala onder de vijf jaar is chronisch ondervoed. Daarnaast worden steeds meer kinderen getroffen door acute ondervoeding.

Honger kent vele gezichten. Alleen UNICEF kent ze allemaal. Dat is de achterliggende gedachte van de campagne die Roorda Reclamebureau ontwikkelde voor UNICEF. De komende maanden gaat UNICEF de strijd aan tegen ondervoeding onder de noemer: “Honger. Je moet er niet aan denken. Je moet er wat aan doen.” Op TV en radio en door middel van stoppers en on line bannering wordt opnieuw aandacht gevraagd voor een probleem dat helaas nog altijd niet de wereld uit is. Gelukkig kan UNICEF, samen met u, daar wat aan doen. Door structurele hulp te geven, niet alleen bij acute maar ook bij langdurige ondervoeding.